Armbanden

Ketting armbanden zijn niet alleen een sieraden type maar ook een vorm van zelfexpressie. En zijn vele vormen van armbanden en hier zijn er enkele voorbeelden van deze vormen.

Stijlen van armbanden

De traditionele kettingen armbanden worden aan elkaar gekoppeld en deze zijn meestal van zilver of goud gemaakt. Soms wordt er ook leder gebruikt.  Deze zij stevig verbonden met de armband basis en worden goed gesoldeerd om een duurzame verbinding te garanderen. De goede kant is dat de charmes niet los komen een keer vast. Dit is omdat ze meestal gesoldeerd op de armband.

Europese stijl van armbanden worden verbonden de vorm van kralen. De kettingen zijn vervangbaar en je kan ze altijd alten veranderen voor andere type stijl.

Daarnaast heb je ook Italiaanse stijl die gelijkaardig is met die van Europese. Hier gebruikt men weliswaar plastiek basis voor de armband.

erino 27

Enkele belangrijk tips

Kleinere armbanden zijn gemakkelijk te dragen. Echter de grotere stukken zijn heel opvallend voor de ogen. Het is ideaal om te gaan ideale grootte. Als vuistregel moet u een armband kiezen die goed om je pols past. Niet te strak en niet te los.

Armbanden komen in verschillende maten. Sommige hebben een standaard maat en andere kunnen aangepast worden naargelang de polsomtrek. Daarom is het toch verstandig om je pols op voorhand goed op te meten.

Het  materiaal dat je kiest moet duurzaam voor je armband. Je zal deze voor een lange tijd moeten dragen en dit maag niet zomaar stuk gaan. Daarom is het raadzaam voor zilveren of gouden armbanden te gaan. Deze zijn sterk en duurzaam en hebben hun eigen waarde in de juwelen wereld. , zodat u om de eenheden te gebruiken voor een lange tijd. Vanwege dit is het verstandig om te gaan.

erino 28