Ringen collectie

Bij een ring moet je rekening houden met de stijl instellingen, ring metaal en ringmaat. Hierna volgen enkele tips en informatie over juwelen ringen die je voor je vrouw kan uitzoeken.

Stijl

De ringen komen in verschillende stijlen en instellingen. Instellingen kunnen geaccentueerd worden met kleinere saffieren of diamanten. De diamant kan ingezet worden in verschillende vormen en maten met behulp van verschillende methoden.

Ring metalen

Het is belangrijk om het type ring metaal kiezen volgens jullie budget en smaak. Je hebt een keuze tussen specifieke kleur van de edele metalen zoals rose, wit of geel. Weet je niet wat je vrouw zal prefereren? Dan kan je alvast haar juwelen collectie bekijken. Zie welke kleuren ze voornamelijk draagt.  De keuze voor goud, zilver en platina zal afhankelijk van jullie voorkeur afhangen.  Alle type aanpassingen zijn mogelijk.

Ringmaat

De meest effectieve manier is om de ringmaat te bepalen is atelier te gaan. Als dit een verassing is voor de dame dan kan je beginnen wat onderzoek te doen naar haar bestaande ringen. Zo kan je haar bestaande  ring laten opmeten om haar ringmaat te achterhalen.  Zorg ervoor dat je de diameter en omtrek van de ring goed hebt en dan zal je zeker bent van haar ringmaat.